Järjestelyissä panostetaan terveysturvallisuuteen

1.8.2021

TULE VAIN TERVEENÄ! PIDÄ TURVAVÄLI JA VARAA MASKI NIIHIN HETKIIN, JOLLOIN TURVAVÄLIN PITÄMINEN EI ONNISTU. KÄYTÄ KÄSIDESIÄ JA JÄRKEÄ - KIITOS

Säkylän pandemiatilanne on pysynyt maltillisena. Tartuntaketjut on jäljitetty tehokkaasti ja rokotekattavuus on Satakunnan korkein.

 

Haluamme panostaa tapahtumamme terveysturvallisuuteen ja kilpailujärjestäjinä tehdä parhaamme -yhdessä kilpailijoiden ja yleisön kanssa - terveysturvallisen tapahtuman eteen.
 

Säkylätriathlonin järjestelyissä turvataan terveyttä monilla tavoilla:

Kisatoimisto palvelee väljemmillä tiloilla, ulkona ja maskeissa.

Puku -ja pesutiloissa rajoitetaan samanaikaista kävijämäärää. Näitä sekä WC-tiloja desinfioidaan aktiivisesti. Tarjolla on myös lisäpukutiloja sekä Säkylähallin suihku -ja pukeutumistilat. Omaa valppautta turvaväleihin korostetaan.

 

Kisa-aterian jakelu tehdään kesäteatterilla, näyttämön edessä, maskeihin sonnustautuneena; ruokailupaikat on teatterikatsomossa löydettävissä väljästi. 

Käsidesiä on tarjolla.

 

Katismaan saareen saapuvan yleisön edellytetään varustautuvan maskilla/pitävän turvavälejä. Fyysinen lähikontakti yleisön ja kisaajien välillä kannattaa pyrkiä minimoimaan. Yleisölle järjestäjillä on rajallinen määrä maskeja - oma kannattaa varata mukaan.

Yleisön on pysyttävä yleisölle varatuilla alueilla. 

 

Ohjeista muistuttavat nettisivut, Facebook, opastetaulut ja kisakuulutus.

 

Tervetuloa Säkylään - tehdään yhdessä terveysturvallisesti